ÜZLETHELYISÉGEK FELÚJÍTÁSA

Hogy ne vesztegessen időt és mihamarabb beinduljon vállalkozása, jól tudjuk, hogy elengedhetetlen üzlethelyiségének, rendelőjének vagy irodájának mihamarabbi elkészülte.

Piac- és helyismeretünknek, saját belsőépítész- és építőipari szakmunkáscsapatunknak, valamint kapcsolatrendszerünknek köszönhetően garantáljuk, hogy a helyiség kiválasztásától kezdve a kulcsok átadásáig eltelt idő alatt Önnek nem lesz egyéb dolga, mint rábólintani a tervekre és átvenni a kész ingatlant.

A felújítási munkálatokat 12 fős, saját építőipari szakembergárdánk végzi. Belsőépítész kollégánk feladata, hogy az ingatlanból rendeltetésének megfelelő, magas színvonalú üzletet, irodát, raktárt vagy rendelőt alakítson ki. Saját kivitelezésben készülnek a beépített bútorok is.

  • Tudjuk, hogy Ön magas minőségű munkát szeretne kapni és nem csupán ígéreteket.

  • Tudjuk, hogy az ötletek megszületésétől kezdve, a tervezésen át a kivitelezésig az összes munkafázisban professzionális asszisztenciát és megbízható kivitelező csapatot szeretne maga mellett látni.

  • Tudjuk, hogy nem szeretne a „mesterekkel” bajlódni.

  • Tudjuk, hogy fontos Önnek, hogy mihamarabb elkészüljön üzlethelyisége, irodája, hogy mihamarabb beinduljon vállalkozása.

Csapatunk azon dolgozik, hogy mindezt Önnek ne csak álom, hanem valóság is legyen.

INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Ha megtalálta már a keresett ingatlant, kollégáink állnak rendelkezésére, hogy kötelezettségektől mentesen felmérjék azt, és előzetes tájékoztatást adjanak a felújítás várható költségeiről.

INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Ha megtalálta már a keresett ingatlant, kollégáink állnak rendelkezésére, hogy kötelezettségektől mentesen felmérjék azt, és előzetes tájékoztatást adjanak a felújítás várható költségeiről.

REFERENCIÁK
GARANCIÁK
RÓLUNK MONDTÁK

Miután megtaláltuk álmaink lakását jött a nagy kérdés: ki fogja felújítani? A családban senki nem ezermester alkat és minden ismerősünktől azt hallottuk, hogy a felújítás milyen tortúra volt az életükben, így kicsit megijedtünk.

Szerencsére ráleltünk a Penates Invest Zrt. lelkes csapatára, melyben az összes feladat elvégzésére alkalmas szakember a rendelkezésünkre állt, s az ő munkájukat – minket tehermentesítve – a vezetőjük kiválóan koordinálta .

A munka ennek köszönhetően mindig tervezetten és összehangoltan zajlott. A mesterek minden kérésünkre rugalmasan megkeresték a legjobb kivitelezési megoldásokat, tanácsokat adtak.

Ajánlom Őket mindenkinek tiszta szívből, aki szeretné idegeskedés nélkül megélni lakásának felújítását, és a végén csak élvezni gyönyörű új otthonát.

Kökény Nikol

A Penates Invest megbízható, stabil vállalkozás, a vezetők és a munkatársak egyaránt nagy tapasztalattal rendelkeznek az ingatlankereskedelem terén. Az ügyintézőik rugalmasak, tájékozottak.

Tapasztalatom, hogy aki a Penates Investre bízza lakásingatlanjának eladását magas profitra számíthat, az eladási időintervallumok rövidek. Az ügyintézés menete mindig zökkenőmentes.

Dulai Réka

Lendület, szorgalom, szakértelem, üzleti korrektség. EZ A PENATES INVEST ZRT!

Kiricsi István