SAJÁT INGATLANÁT SZERETNÉ FELÚJÍTTATNI? HASZNÁLJA KI AZ AJÁNDÉK 3 MILLIÓ FT-OS ÁLLAMI TÁMOGATÁST!

Lehet a lakásfelújítás stresszmentes? Igen!

Professzionális szakembergárdánk gondoskodik arról, hogy a tervezéstől a lebonyolításon át minden munkafolyamat gördülékenyen valósuljon meg.

Munkánk minőségét bizonyítja, hogy 90%-ban ajánlások útján keresnek meg minket ügyfeleink. 12 fős, saját építőipari szakembergárdánk az alábbi területeken áll rendelkezésére:

  • kőműves

  • gipszkartonszerelő

  • festő-mázoló

  • hideg-meleg burkoló

  • víz- és villanyszerelő

  • asztalos

Lakberendező kollégánk feladata, hogy az Ön álmait formába öntse. A megálmodott ötletek alapján nem csupán az ingatlan generálkivitelezését, hanem a 3 millió Ft-os állami lakásfelújítási támogatás teljes körű felhasználásában is segítünk!

Dedikált munkatársunk lesz az Ön kapcsolattartója, aki közvetíti igényeit a kivitelező csapat felé és felel a megvalósítás magas színvonaláért.

  • Látványterveket készítünk

  • Megtaláljuk a költségkeretéhez illeszkedő legjobb megoldásokat és beszerzési forrásokat

  • Megszervezzük, lebonyolítjuk és folyamatosan ellenőrizzük a teljes felújítási folyamatot beleértve az asztalosmunkákat is.

INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Kollégáink állnak rendelkezésére, hogy kötelezettségektől mentesen felmérjék ingatlanát és előzetes kalkulációt készítsenek a felújítás várható költségeiről.

INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Kollégáink állnak rendelkezésére, hogy kötelezettségektől mentesen felmérjék ingatlanát és előzetes kalkulációt készítsenek a felújítás várható költségeiről.

REFERENCIÁK
GARANCIÁK
RÓLUNK MONDTÁK

Miután megtaláltuk álmaink lakását jött a nagy kérdés: ki fogja felújítani? A családban senki nem ezermester alkat és minden ismerősünktől azt hallottuk, hogy a felújítás milyen tortúra volt az életükben, így kicsit megijedtünk.

Szerencsére ráleltünk a Penates Invest Zrt. lelkes csapatára, melyben az összes feladat elvégzésére alkalmas szakember a rendelkezésünkre állt, s az ő munkájukat – minket tehermentesítve – a vezetőjük kiválóan koordinálta .

A munka ennek köszönhetően mindig tervezetten és összehangoltan zajlott. A mesterek minden kérésünkre rugalmasan megkeresték a legjobb kivitelezési megoldásokat, tanácsokat adtak.

Ajánlom Őket mindenkinek tiszta szívből, aki szeretné idegeskedés nélkül megélni lakásának felújítását, és a végén csak élvezni gyönyörű új otthonát.

Kökény Nikol

A Penates Invest megbízható, stabil vállalkozás, a vezetők és a munkatársak egyaránt nagy tapasztalattal rendelkeznek az ingatlankereskedelem terén. Az ügyintézőik rugalmasak, tájékozottak.

Tapasztalatom, hogy aki a Penates Investre bízza lakásingatlanjának eladását magas profitra számíthat, az eladási időintervallumok rövidek. Az ügyintézés menete mindig zökkenőmentes.

Dulai Réka

Lendület, szorgalom, szakértelem, üzleti korrektség. EZ A PENATES INVEST ZRT!

Kiricsi István