RÓLUNK

A PENATES Invest Zrt.-ben azon dolgozunk, hogy az Ön ingatlanbefektetése az elvárható maximális profitot eredményezze. Ahhoz, hogy ezt eredményesen megvalósítsuk, vállalkozásunkat két üzletág szinergiájában működtetjük.

1. INGATLANKÖZVETÍTÉS

15 üzletkötő és értékesítő munkatársunk dolgozik nap, mint nap az eladásra váró ingatlanok felkutatásán és a potenciális vásárlók felé történő közvetítésén. Elsődleges célpontjaink Budán az I., II., III., XI., XII., kerületek, Pesten az V., VI.,VII., VIII., IX., XII., XIV. kerületek frekventált részei.

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk mind az eladóink, mind a vevőink részére. Ennek keretében munkatársaink a szerződéskötéshez ügyvédeket, a finanszírozáshoz banki hitel ügyintézésben jártas szakértőket, energetikai tanúsítvány készítéséhez külső energetikus szakembereket ajánlanak.

2. INGATLANFORGALMAZÁS – INGATLANFEJLESZTÉS

Értékesítőink felkutatják a befektetés céljára legalkalmasabb ingatlanokat, majd amennyiben  a gazdaságossági elemzések ezt igazolják, megvásároljuk azokat.

A kompromisszummentes felújítási munkálatokat garantálandó, saját 12 fős építőipari szakember gárdával dolgozunk, akik között kőműves, gipszkarton szerelő, festő-mázoló, hideg-meleg burkoló, víz-, és villanyszerelő valamint asztalos szakmunkások találhatók.

Lakberendező kollégánk felel azért, hogy az Ön álmai formát öltsenek, legyen szó akár saját, akár befektetésre szánt ingatlanról. Cégen belül végezzük a lakásokhoz tartozó egyedi beépített bútorzat tervezését, gyártását.

Munkáinkra bátran vállalunk egy év garanciát, mivel olyan minőségben dolgozunk, mintha mindent a saját részünkre készítenénk.

TULAJDONOSOK

Olti Zoltán

igazgatóság elnöke

Olti Gergely

vezérigazgató

Olti Gábor

operatív igazgató

TÖRTÉNETÜNK

A PENATES Invest Zrt. 2016-ban családi vállalkozásként alakult. Noha a cég egészen friss, a mögötte rejlő szakmai tapasztalat sok évre tekint vissza. A tulajdonosok, akik egyben a vezető tisztségviselők is, egyrészt több évtizedes nemzetközi üzletfejlesztési tapasztalattal, másrészt sok éves ingatlanforgalmazási és ingatlanfejlesztési, valamint építőipari kivitelezési tapasztalattal rendelkeznek.

KAPCSOLAT

Ha szeretné jó kezekben tudni ingatlanját, vegye fel velünk a kapcsolatot. Munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére, legyen szó ingatlan befektetési tanácsokról vagy lakásfelújítási ötletekről.

Továbbá ha szeretne csatlakozni profi értékesítői csapatunkhoz, akkor is várjuk jelentkezését!