ELADÓ LAKÁST KERES, VAGY ELADNA? ÉRTÉKESÍTŐINK A LAKÁSVÁSÁRLÁS MINDEN FOLYAMATÁN VÉGIG KÍSÉRIK AZ ÜGYFELEINKET!

Számos ingatlan-befektetővel és magánszemély vevőnkkel működünk együtt, akik hosszútávon gondolkodnak és a megfelelő lakást keresik. Ügyfeleink elmondása alapján a legfőbb érv, ami miatt minket választottak egyrészt a tökéletes ingatlan felkutatása, másrészt a teljes körű felújítási, és az egyéb kapcsolt szolgáltatásaink, melyet nyújtani tudunk.

Gyakori csapda, amibe a első lakás vásárlók esnek, a nem megfelelő ingatlanos cég kiválasztása. Sok esetben az ingatlanosok a gyors pénzre hajtanak, mi viszont a hosszútávú visszatérő ügyfeleket szeretjük, ezért különösen figyelünk arra, hogy kompromisszumoktól mentes lakást találjunk vevőink számára, és a vásárlás után sem engedjük el kezüket. Vevőink használhatják a cégünk teljes infrastruktúráját, ingatlanos szakjogász hátteret biztosítunk az ingatlan ügylet lebonyolítására, ha szükséges, ingyenes hitelügyintézőnk segít a legolcsóbb hitel kiválasztásában is.

Ha eladó lakása van, és unja az átjáróházat, és a rengeteg “ingatlan turista” hívásától sem szabadul, ideje megismernie a mi munkamódszerünket. Profi értékesítő csapatunk díjmentes felmérést készít az Ön lakásának értékéről, majd közös stratégiát állítunk fel az értékesítésre. Ebben meghatározzuk az elvárt eladási időt, az elvárt minimum árat, a birtokba adási időt, és a fizetési ütemezést. Eladóink részére ingyenes virtuális lakásbejárást készítünk, hogy a vevőinknek ne kelljen a lakást minden alkalommal személyesen megmutatni, csak ha valóban tetszik nekik a kiválasztott ingatlan, konkrét, komoly szándékú vevőkkel jelenjünk meg Önnél. Megszűrjük az ügyfeleket, mi sem szeretünk feleslegesen dolgozni, jelszavunk a hatékonyság és a gyorsaság.

A PENATES Invest csapata ismeri a jelenlegi ingatlanpiaci helyzetet, ideális választás vagyunk azok számára, akik egyedül elveszve érzik magukat az ingatlanpiaci útvesztőben, és egy erős támogatásra van szükségük, hogy az ingatlanügyeik jó kezekben legyenek.

Önnek tehát semmi egyéb dolga nincs, mint felvenni velünk a kapcsolatot, a többi feladatot elvégezzük Ön helyett:

  • Ingatlanirodánk felkutatja az Ön számára leginkább alkalmas ingatlanokat;

  • Megvásárlás előtt szakembereinkkel megvizsgáljuk, hogy az ingatlannak vannak-e rejtett hibái;

  • Hitelügyintézőnkkel egyeztetve kiválasztjuk az Önnek legmegfelelőbb legolcsóbb hitelkonstrukciót;

  • Ingatlan szakjogászunk védelmet biztosít, hogy a pénze biztonságban legyen, akkor is, ha nem jön létre az ügylet;

  • Vállaljuk a lakás teljes körű felújítását, hogy Önnek a beköltözésen túl semmi egyéb dolga ne legyen.

INGATLAN KÖZVETÍTÉS

Kérje ingyenes értékbecslésünket lakásáról, vagy kérjen ajánlatokat virtuálisan körbejárható ingatlanjainkról, melyeket interneten keresztül, vagy akár személyesen irodánkban, virtuális valóság szemüvegen keresztül megtekinthet.

Szeretné maximalizált áron eladni lakását?

Kérje ingyenes értékbecslésünket lakásáról, vagy kérjen ajánlatokat virtuálisan körbejárható ingatlanjainkról, melyeket interneten keresztül, vagy akár személyesen irodánkban, virtuális valóság szemüvegen keresztül megtekinthet.

Irodai munka közben
GARANCIÁK
RÓLUNK MONDTÁK

Miután megtaláltuk álmaink lakását jött a nagy kérdés: ki fogja felújítani? A családban senki nem ezermester alkat és minden ismerősünktől azt hallottuk, hogy a felújítás milyen tortúra volt az életükben, így kicsit megijedtünk.

Szerencsére ráleltünk a Penates Invest Zrt. lelkes csapatára, melyben az összes feladat elvégzésére alkalmas szakember a rendelkezésünkre állt, s az ő munkájukat – minket tehermentesítve – a vezetőjük kiválóan koordinálta .

A munka ennek köszönhetően mindig tervezetten és összehangoltan zajlott. A mesterek minden kérésünkre rugalmasan megkeresték a legjobb kivitelezési megoldásokat, tanácsokat adtak.

Ajánlom Őket mindenkinek tiszta szívből, aki szeretné idegeskedés nélkül megélni lakásának felújítását, és a végén csak élvezni gyönyörű új otthonát.

Kökény Nikol

A Penates Invest megbízható, stabil vállalkozás, a vezetők és a munkatársak egyaránt nagy tapasztalattal rendelkeznek az ingatlankereskedelem terén. Az ügyintézőik rugalmasak, tájékozottak.

Tapasztalatom, hogy aki a Penates Investre bízza lakásingatlanjának eladását magas profitra számíthat, az eladási időintervallumok rövidek. Az ügyintézés menete mindig zökkenőmentes.

Dulai Réka

Lendület, szorgalom, szakértelem, üzleti korrektség. EZ A PENATES INVEST ZRT!

Kiricsi István