BEFEKTETÉSI AJÁNLATOK ÉS INGYENES ÁLLAPOT FELMÉRÉS

Befektetési tanácsadóink legjobb ajánlatai csak Önre várnak! Kérje ingyenes tanácsadásunkat, hogy a befektetései jó kezekben legyenek. Ha megtalálta már a keresett ingatlant, szakembereink állnak rendelkezésére, hogy kötelezettségektől mentesen felmérjék azt, és előzetes kalkulációt készítsenek annak várható felújítási költségeiről.


OLTI GERGELY VEZÉRIGAZGATÓ

Csapatommal azért dolgozunk, hogy az Ön ingatlanbefektetése a legmagasabb hozamot érje el.

GARANCIÁK
RÓLUNK MONDTÁK

Miután megtaláltuk álmaink lakását jött a nagy kérdés: ki fogja felújítani? A családban senki nem ezermester alkat és minden ismerősünktől azt hallottuk, hogy a felújítás milyen tortúra volt az életükben, így kicsit megijedtünk.

Szerencsére ráleltünk a Penates Invest Zrt. lelkes csapatára, melyben az összes feladat elvégzésére alkalmas szakember a rendelkezésünkre állt, s az ő munkájukat – minket tehermentesítve – a vezetőjük kiválóan koordinálta .

A munka ennek köszönhetően mindig tervezetten és összehangoltan zajlott. A mesterek minden kérésünkre rugalmasan megkeresték a legjobb kivitelezési megoldásokat, tanácsokat adtak.

Ajánlom Őket mindenkinek tiszta szívből, aki szeretné idegeskedés nélkül megélni lakásának felújítását, és a végén csak élvezni gyönyörű új otthonát.

Kökény Nikol

A Penates Invest megbízható, stabil vállalkozás, a vezetők és a munkatársak egyaránt nagy tapasztalattal rendelkeznek az ingatlankereskedelem terén. Az ügyintézőik rugalmasak, tájékozottak.

Tapasztalatom, hogy aki a Penates Investre bízza lakásingatlanjának eladását magas profitra számíthat, az eladási időintervallumok rövidek. Az ügyintézés menete mindig zökkenőmentes.

Dulai Réka

Lendület, szorgalom, szakértelem, üzleti korrektség. EZ A PENATES INVEST ZRT!

Kiricsi István