BEFEKTETÉSI CÉLBÓL VÁSÁROLNA INGATLANT? DŐLJÖN HÁTRA, A MUNKÁT MI ELVÉGEZZÜK!

Az ingatlanbefektetésben egyetlen rossz döntés milliókba kerülhet Önnek. A PENATES Invest Zrt. sokéves ingatlanfejlesztői tapasztalata garantálja, hogy Ön piacképes ingatlanhoz fog jutni, amit a piaci igényekhez igazodva újítunk fel úgy, hogy Ön maximalizálhassa profitját.

A LEGGYAKORIBB HIBÁK, AMIKET KISBEFEKTETŐK ELKÖVETNEK
  • Rosszul választják meg a helyszínt;

  • Drágán vásárolják meg a lakást;

  • Nehéz összehangolni a munkafázisokat, ezért elhúzódnak a felújítási munkálatok, a költségek nőnek;

  • Feleslegesen drága anyaghasználat, amit nem lehet az árban érvényesíteni;

  • A saját igényeikre szabják az ingatlant – szemben a piaci igényekkel

HOGYAN DOLGOZUNK MI?

Értékesítőink felkutatják a befektetésre alkalmas típusingatlanokat, majd a gazdaságossági elemzést követően saját számlára megvásároljuk azokat.

A felújítási munkálatokat 12 fős építőipari szakembergárdánk végzi, többek között kőműves, gipszkarton szerelő, festő-mázoló, hideg-meleg burkoló, víz-, és villanyszerelő valamint asztalos szakmákban.

Lakberendező és belsőépítész kollégánk feladata, hogy az ingatlanból otthont varázsoljon. Saját kivitelezésben végezzük a lakásokhoz tartozó beépített bútorzat tervezését, gyártását is.

  • Kiszámoljuk a megtérülést (ROI);

  • Felkutatjuk a költségkeretéhez illő legjobb ingatlant és piaci ár alatt megvásároljuk azt;

  • Belsőépítészünk olyan kialakítást fog megálmodni, ami gyorsan eladhatóvá teszi az ingatlant;

  • Saját szakembergárdánk garancia az átalakítási munkák gyors és precíz elvégzésére;

  • Home staging munkatársunk berendezi és felkészíti az átalakított ingatlant az eladásra, amit így piaci ár fölött tudunk értékesíteni.

Munkáinkra egy év garanciát vállalunk.

BEFEKTETÉSI AJÁNLATOK

Ha megtalálta már a keresett ingatlant, kollégáink állnak rendelkezésére, hogy kötelezettségektől mentesen felmérjék azt, és előzetes tájékoztatást adjanak a felújítás várható költségeiről, vagy hallgassa meg szakértőink befektetési ajánlatait.

BEFEKTETÉSI AJÁNLATOK

Ha megtalálta már a keresett ingatlant, kollégáink állnak rendelkezésére, hogy kötelezettségektől mentesen felmérjék azt, és előzetes tájékoztatást adjanak a felújítás várható költségeiről, vagy hallgassa meg szakértőink befektetési ajánlatait

REFERENCIÁK
GARANCIÁK
RÓLUNK MONDTÁK

Miután megtaláltuk álmaink lakását jött a nagy kérdés: ki fogja felújítani? A családban senki nem ezermester alkat és minden ismerősünktől azt hallottuk, hogy a felújítás milyen tortúra volt az életükben, így kicsit megijedtünk.

Szerencsére ráleltünk a Penates Invest Zrt. lelkes csapatára, melyben az összes feladat elvégzésére alkalmas szakember a rendelkezésünkre állt, s az ő munkájukat – minket tehermentesítve – a vezetőjük kiválóan koordinálta .

A munka ennek köszönhetően mindig tervezetten és összehangoltan zajlott. A mesterek minden kérésünkre rugalmasan megkeresték a legjobb kivitelezési megoldásokat, tanácsokat adtak.

Ajánlom Őket mindenkinek tiszta szívből, aki szeretné idegeskedés nélkül megélni lakásának felújítását, és a végén csak élvezni gyönyörű új otthonát.

Kökény Nikol

A Penates Invest megbízható, stabil vállalkozás, a vezetők és a munkatársak egyaránt nagy tapasztalattal rendelkeznek az ingatlankereskedelem terén. Az ügyintézőik rugalmasak, tájékozottak.

Tapasztalatom, hogy aki a Penates Investre bízza lakásingatlanjának eladását magas profitra számíthat, az eladási időintervallumok rövidek. Az ügyintézés menete mindig zökkenőmentes.

Dulai Réka

Lendület, szorgalom, szakértelem, üzleti korrektség. EZ A PENATES INVEST ZRT!

Kiricsi István