Szeretnéd felújítani az ingatlanodat? Ötleteid vannak már, de még keresed a legjobb megoldást? Nem tudod, kihez fordulj, hogyan indulj el? Nézd meg a legutóbbi lakásfelújításunkat, meríts ötleteket és bízd ránk a munkát! Szakértelmünkkel segítünk!

Cikkünkben bemutatjuk azt a frissen felújított, 46 négyzetméteres, belvárosi lakást, amelyet a Hild Zrt. megkeresésére készítettünk el. A felújítás mindenekelőtt lakáseladás miatt történt. Ne felejtsük el, hogy a piacon egy újonnan átalakított, szép design elemekkel díszített, divatos alkotórészekkel tűzdelt ingatlan sokkal inkább vonzó lesz egy érdeklődő számára, mint egy olyan lakás, ahol a még a felújítás is a vevőre marad.

A másfél szobás lakás egy liftes társasházban van, a 2. emeleten, Budapest szívében található, méghozzá az V. kerületi Steindl Imre utcában. Akik szeretik a pörgést, a városi nyüzsgést, azoknak kiváló lehet ez az ingatlan.

Ha épp lakást vennél

Fontos szempont a lakás könnyű megközelíthetősége is: a belváros igen könnyen megközelíthető (metróval, villamossal, busszal), arról nem is beszélve, hogy pár perc sétával máris a Duna parton lehetünk. A környék nemcsak biztonságos, hanem egyszerűen gyönyörű is. Aki szereti nézni a lemenő nap sugarát, vagy elmerülne az esti fényekben egy nehéz nap után, akár vacsora közben is megteheti, ugyanis az ingatlan kilátása részben a Dunára nyílik. Fantasztikus lehetőség, nagyszerű befektetésnek is!

Az átalakításról

Igyekeztünk olyan praktikákat alkalmazni, hogy a végeredmény tükrözze azt, hogy mindenekelőtt szeretünk otthont varázsolni egy lakásból, természetesen a megrendelő igényei szerint.

Öt hónappal ezelőtt belevágtunk a Hild Zrt. megbízásából egy belvárosi ingatlan teljes körű felújításába. Mutatunk pár képet a kezdő állapotokról, hogy hiteles legyen a beszámolónk. A fotók jól demonstrálják, hogy egy felújítás milyen nagymértékben hozzá tud járulni ahhoz, hogy a lakás még inkább értékesebb, különlegesebb legyen.

Az elképzelés egy fiatalos, trendi megjelenés volt, ahol szívesen időznek majd a lakók. Figyelembe vettünk több szempontot is a felújítási terveknél: legyen divatos, szép és egyedi.

Mindenképpen ragaszkodtunk olyan alkotórészekhez, amelyek nagymértékben megnövelik az ingatlan értékét, ezért külföldről rendelt anyagokat is használtunk.

Ezeken a képen jól látható, hogy a kulcsfontosságú helyiségek, mint például a nappali, fürdőszoba, konyha, merőben más lett. Kicseréltük a parkettát, újrafestettük a helyiségeket. Szerettük volna, ha olyan fürdőszobát hozunk létre, amely nemcsak ízléses, de megnyerő is.

Az egyedülálló kádat Kínából rendeltük, míg a szaniterek Portugáliából valók. A csempe olasz, mégis tökéletesen illik a környezetébe. Az egyediség mellett fontosnak tartottuk, hogy olyan minőségi alapanyagokat, illetve tárgyakat használjunk, amelyek időtállóak és megbízható színvonalúak.

Mint jól látható, hogy a stílus és a kialakítás mind letisztult, a színek összhangban vannak egymással, klasszikusak és egyszerűek.  A falra designer, márvány festéket használtunk, így ez a páratlan kivitelezés exkluzív és egyedüli küllemet sugall. Előtérbe helyeztük a minél inkább populáris és felkapott technikát, tehát főleg ezekre fókuszáltunk, miközben ügyeltünk arra is, hogy az egyéni igényeket kiszolgáljuk.

A kazettás faldekoráció az egyik fő érdekesség, amely a fiatalabb, de az idősebb korosztály számára is igen mutatós lehet. Az ingatlan thermo üveges, fa nyílászárókkal rendelkezik, cirkó fűtési rendszerrel. A felújított lakás irányára 75M forint.

A lakás bútorozatlan, így ha bármilyen elképzelésed van a lakberendezést illetően, nálunk könnyedén, stresszmentesen megvalósíthatod azt! Cégünk kreatív lakberendező munkatársa azért felel, hogy az ötleteidet kivitelezze, valamint újabb tippeket adjon, hogy minél otthonosabb legyen a leendő otthonod. Nagyon fontos, hogy az elkészült ingatlan kifogástalan berendezést kapjon, függetlenül attól, hogy akár saját, akár befektetésre szánod. Cégen belül végezzük a lakásokhoz tartozó egyedi beépített bútorzat tervezését, gyártását.

 

Ha kedvet kaptál a lakásfelújításhoz, fordulj hozzánk bizalommal, kollégáink készségesen állnak rendelkezésedre!

 

Amennyiben lakásvásárláson töröd a fejed, sőt mi több, elnyerte ez az ingatlan a tetszésed és szívesen megnéznéd, akkor érdeklődj a lenti elérhetőségek egyikén:

Telefon: +36 20 346 4429 E-mail: [email protected]

 

Képek forrása: Penates Invest Zrt.