Lassan az év végéhez közeledünk, már a küszöbön áll az Új Év. Ki az, aki tervezi 2019-ben a lakása felújítását? Ha azon töprengsz, hogy hogyan és milyen stílusú konyhát tervezz, akkor olvass tovább!Cikkünkben bemutatjuk 2019 konyhatrendjeit: inspirálódj, merj változtatni, meríts ötleteket! Hajrá!

Minden évben kialakul egy népszerű design, ami magával ragadja az embereket. Ha ezeket látjuk, akár lakberendezési magazinokban, akár az interneten, egyből kedvet kapunk a megvalósításukhoz. Ha éppen egy konyhafelújítás előtt jársz, tekerj lejjebb! 2019 újabbnál újabb meglepetéseket tartogat e téren is! Készen állsz?

A női olvasók most igazán szabadjára engedhetik fantáziájukat! Legyünk őszinték: tény, hogy az idő legtöbb részét ők töltik el a konyhában, ezért érdemes szépre varázsolni azt, követni a legújabb irányzatot, kicsit átalakítani a lakás eme szegletét.

Nem elhanyagolható szempont, hogy jól érezzük magunkat főzés-sütés közben, de mindenekelőtt meg kell teremteni a harmonikus légkört. Mi ehhez adunk most támpontot, segítséget!

Főzz stílusos konyhában!

Jövőre a legnépszerűbb elemek közé a rusztikus, kő hatású falakat sorolják a szakértők. Központi szerepet fognak kapni a matt hatású bútorlapok, a részletgazdag csempék, a különleges csapok, a fekete konyhapultok, a stílusos de vagány elemek, valamint az eltérő, de mégis összhangban lévő színek.

A fehér konyha már annyira nem divatos

Az örök fehér a régi klasszikus konyhát jelentette, ám 2019-ben kicsit módosul e jelző. A fehér szín régimódivá válik a sok új között, a legfrissebb tendencia azt vetíti előre, hogy sokkal kedveltebb lesz a fehér szín megbolondítása egy élettel teli árnyalattal. Ezáltal a konyha vidámabb, trendibb lesz. A konyhaszekrény nyugodtan pompázhat gesztenyebarnában, zöldben, de akár még kékben is! Kísérletezz, bátran nyúlj a merészebb megoldásokhoz is!

Elegáns matt fekete

Az idei sikk a szürke szín köré fonódott, ám 2019-ben átveszi a matt fekete a vezető szerepet. Nem kell félni, a fekete nem fog lehangolni, épp ellenkezőleg! Olyan elegáns, meghitt konyhát varázsolhatsz a segítségével, hogy csak ámulsz! Nyugodtan kombinálhatod a matt feketét natúr színekkel, így egy lágyabb, meleg árnyalatú helyiséget kapsz. Nézd csak meg ezeket a képeket! Nos?

Bájos, lágy színek

Szereted a lágyabb színvilágot? A krémes, fagyiszínek vonzanak? Ne aggódj! Jövőre bátran nyúlj a puncs, zöldalma, világoskék, illetve a babarózsaszín színekhez! Elmerülhetsz ezekben a tónusokban, megtalálhatod a kedvedre valót. Nincs más dolgod, mint szétnézni a kínálatban, majd dönteni, hogy melyik szín mellett teszed le a voksodat. Azt ne hidd, hogy könnyű dolgod lesz, ezek egyszerűen mesések! A pasztell árnyalatú konyha egy rossz nap után is könnyen képes felvidítani, jó hangulatot teremteni.

Rozsdamentes acél nélkül

Rossz hírünk van azok számára, akik a minimalista stílus képviselői, akik úgy gondolták, hogy a konyhájuk időtlen lesz, hála a rozsdamentes acélból készült elemeknek. Szomorú, de jövőre eltűnnek a trendi konyhákból az ilyen anyagú háztartási eszközök: a mosogató, a hűtő, de még a sütő is. A rozsdamentes acélt egész egyszerűen felváltják a részletgazdag, mutatós, finom kivitelezésű, színpompás szegmensek.

 

Fancy, színes tűzhelyek

Vidám és izgalmas árnyalatok? Merészebb színek? Miért is ne? Ne habozz, ha most aktuális, cseréld le tűzhelyedet egy élénkebb színűre! Mutatunk néhányat, igaz, hogy milyen jól festenek? Hangsúlyosabbá, merészebbé teszik a konyhádat, és ne feledd: elég csak a tűzhelyet kicserélned, máris olyan, mintha egy új konyhád lenne.

Az arany szín újra hódít!

A fémes hatású, márványosabb kiegészítők egyszerűen hódítanak 2019-ben! A fekete-sötét matt és natúr árnyalatokkal gondolj csak bele, hogy mennyire könnyen és szépen összhangba hozható egy rózsa-, vagy sárgaarany alkotórész.

Felsőszekrények nélkül, de fémpolcokkal

2019-ben eltűnnek a felsőszekrények, az üres tér nagyobb hangsúlyt kap a konyhában. Azt nem tudni, hogy az edényeket, tányérokat hova teszik így, de a jövő év egyik legmeghatározóbb trendje ez. A felsőszekrények helyére érdemes néhány fémpolcot rakni, ugyanis ezek megmaradnak a stílusos konyhákban, így lesz hova elhelyezni a fűszereket, illetve poharakat.

 

Reméljük kedvet kaptál és újult erővel vágsz bele a lakásfelújításba! Sok sikert, türelmet, és ne feledd, rakj el a fenti ötletekből néhányat jövőre!

 

Szeretnéd felújítani vagy eladni ingatlanodat?

Vagy éppen vásárolnál?

Szeretnéd kihasználni a kedvező ingatlanpiaci helyzetet és elérni akár 30%-os extra hasznot ingatlanbefektetés által?

Esetleg üzlethelyiséggel kapcsoladban keresnél minket?

Kattints az alábbi gombra és munkatársaink készségesenek segítenek neked:

 

 

Ne maradj le az aktuális híreinkről, érdekességeinkről sem. Kövess minket Facebookon és Instagram oldalainkon is, hogy sok új információt szerezz.

Képek forrása: nlc.p3k.hu, static.marquardmedia.hu, instyle.hu, mydomaine.co.uk, homebeautiful.com.au, interiorzine.com, decoraid.com, modianikitchens.com, gatesinteriordesign.com, tlcinteriors.com.au,  itstimeexout.com, livingetc.com